06-50498249

Groepsaccommodatie en ideaal familiehuis in Gelderland

Buiten

Buiten

brug

De Dijkhoeve biedt u volop privacy. Het is prachtig gelegen in het buitengebied maar ligt toch dichtbij Borculo. Met de fiets ben je er veilig (fietstunnel onder grote weg en fietspaden) in vijf minuten. Bushalte op loopafstand.
Het hele terrein is ruim 3,5 ha groot en is aangelegd met heel veel verschillende onderdelen. Er is veel water waarop bij voldoende vorst geschaatst kan worden, er zijn heuvels en paden en een bosgedeelte en moerasachtig terrein. Het ijsvogeltje woont hier en reeën komen er drinken (maar laten zich zelden zien). Wij zijn steeds bezig met de ontwikkeling van het terrein.

 

 

basket Processed with VSCOcam with c1 preset

 

 

 

 

 

 

 

Terras met voldoende picknicksets en stoelen. Overdekt terras onder een hooimijt. Natuurvijver waarin gevist kan worden en gezwommen. Twee roeibootjes met peddels. Als je op de surfplanken gaat zonnen op het water, wordt je snel bruin. Het terrein is prachtig aangelegd met veel wandelpaden en verrassende plekjes. Genoeg plek om te ontspannen en te ontstressen.

trekker

spatteren2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er is ook veel bestrating met twee rotondes en verharde paden. Daar kun je leuk fietsen en steppen en spelen met de crossfietsjes, de skelters, driewielers en skeelers en rolschaatsen die er zijn. Er is een ingegraven grote trampoline, een sportveldje met voetbalmuur.

 

 

 

 

 

 

terrasDSCI0582

 

 

Verblijf boeken?

Regel gemakkelijk online uw verblijf in de Dijkhoeve

Online boeken

Heeft u vragen? Bel:

06-50498249